HEWLETT PACKARD ENTERPRISE

HEWLETT PACKARD ENTERPRISE

HPE is een edge-tot-cloud platform service bedrijf dat gecreëerd is voor het transformeren van uw bedrijf. Hoe? Door u te ondersteunen bij het verbinden, beveiligen, analyseren en gebruiken van al uw data en applicaties, waar ze zich ook bevinden, van de edge tot de cloud, zodat u inzichten in resultaten kunt omzetten met de snelheid die noodzakelijk is om in de complexe wereld van vandaag de dag te gedijen.

  New retail and NOB Refurb Renew Spare
Garantie via fabrikant Travion fabrikant
Garantieduur verschilt per product en kunt u achterhalen door deze op te zoeken op de website van de fabrikant voor uw land/regio 90 dagen carry-in verschilt per product en kunt u achterhalen door deze op te zoeken op de website van de fabrikant voor uw land/regio de resterende periode van het product waarin het betreffende artikel is geïnstalleerd, of 90 dagen Parts Replacement Warranty
Uitleg De eindgebruiker dient direct support/garantie aan te vragen bij de fabrikant. Indien er desondanks vragen zijn, kunt u contact met ons opnemen voor garantie en support kunt u direct contact opnemen met Travion Voor garantie dient de eindgebruiker contact op te nemen met HP. HP renew zijn officiele, door de fabrikant gereviseerde producten. Deze hebben dezelfde garantie als de nieuwe tegenhanger. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende link: HPE website De eindgebruiker dient direct support/garantie aan te vragen bij de fabrikant. Indien er desondanks vragen zijn, kunt u contact met ons opnemen
Details via de link naar fabrikantgarantie is het mogelijk om informatie over garantie op te zoeken via het serienummer via de link naar fabrikantgarantie is het mogelijk om informatie over garantie op te zoeken via het serienummer
Garantie fabrikant HPE website
Contact fabrikant HPE website
Website fabrikant HPE website
Vereist eindgebruikersfactuur, serienummer en een duidelijke probleemomschrijving Travion factuurnummer, serienummer en een duidelijke probleemomschrijving eindgebruikersfactuur, serienummer en een duidelijke probleemomschrijving
Dead On Arrival (DOA) Binnen 30 dagen na aankoop kan de eindgebruiker een DOA aanvragen bij HP. HP kan hierbij besluiten om een HP DOA autorisatieformulier uit te geven. Met dit formulier kunt u een RMA aanvragen bij Travion. (opgelet, dit dient binnen 2 werkdagen te gebeuren na uitgifte van het formulier)
RMA Travion Een RMA aanvragen kan wanneer u ingelogd bent op onze website. Heeft u nog geen login? Vraag deze aan bij RMA@travion.nl of uw Travion contactpersoon.
Contact Travion Travion contactgegevens: Emailadres: RMA@travion.nl. Algemeen tel: 0031 (0) 24 357 88 22 Retouradres: Travion, Bijsterhuizen 12-21, 6546AV, Nijmegen, Nederland. (onder vermelding van het door ons toegekende Travion RMA-nummer).
Disclaimer Het doel vanuit Travion is om u te voorzien van correcte en actuele informatie. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en/of actueel is. Om deze redenen kunnen er aan de informatie op de pagina's van onze website geen rechten worden ontleend. Travion aanvaart geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Productcondities

Nieuw, refurb, renew, spare

Onze focus ligt op de levering van New Retail producten. Het kan echter voorkomen dat u gebruik wenst te maken van een afwijkende conditie. Mogelijk is dit zelfs de enige leverconditie voor een specifiek product.

NIEUW RETAIL
Het product is nieuw in doos met de volledige fabrieksgarantie. Artikelen in de webshop zonder speciale vermelding, zijn nieuw retail.

BULK/NOB (New Open Box)
Ongebruikte (nieuwe) producten waarvan de doos geopend of beschadigd is geweest. Betreft retour gezonden artikelen of artikelen die zijn omverpakt in een bulkdoos. In de webshop te herkennen aan het label [BULK] of [NOB].

REFURB (Refurbished, used, pulled, gebruikt, ex-demo)
Producten die gebruikt, gecontroleerd en getest zijn. De artikelen worden geleverd met 90 dagen garantie. In de webshop te herkennen aan het label [REFURB].

RENEW (Alleen HP)
Producten uit het HP Renew Programma (officieel programma van HP) zijn producten die merendeels afkomstig zijn uit fabrieksoverschotten, HP democentra en Channel returns. Uiteraard met de originele en volledige HP fabrieksgarantie. In de shop te herkennen aan [HP RENEW] in de omschrijving. Lees op de website van HP meer over HP Renew.

HP SPARE
Producten zijn soms ook leverbaar vanuit het Spare Programma van de fabrikant. De garantie op deze artikelen is korter dan de reguliere garantie, te weten als volgt:
- De resterende periode van het product waarin het betreffende artikel is geïnstalleerd, of;
- 90 dagen Parts Replacement Warranty.